KSHH INFO

Funksionimi dhe strategjia e Komitetit Shqiptar te Helsinkit.

 

Strategjia 2016 - 2018

HomeKreu

Lajmi i fundit

DSC 1937.1

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) ka studiuar dhe analizuar ecurinë e kallëzimeve të bëra nga Kontrolli i Lartë i Shtetit për vitin 2014, në dy prokuroritë e rretheve gjyqësore më të mëdha në vend, Tiranë dhe Durrës.

Lexo.....

Lajmi i fundit

IMG 20161110 WA0100

Në datat 10 dhe 11 Nëntor 2016, Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) vijoi në Qytetin e Korçës, nismën e ndërgjegjësimit dhe aktivizimit për Reformën në Drejtësi.

Lexo...

NJOFTIME

THIRRJE PËR VËZHGUES PËR MONITORIMIN E GJYKATAVE

Komiteti Shqiptar i Helsinkit do të nisë së shpejti zbatimin e nismës “Të punojmë së bashku për seanca gjyqësore të hapura dhe transparente në gjykatat e të gjitha niveleve në Shqipëri”, mbeshtetur nga USAID-i, në kuadër të projektit “Drejtësi për të gjithë”.

Nëpërmjet kësaj nisme Komiteti Shqiptar i Helsinkit do të vlerësojë përdorimin e sallave të gjykimit dhe sistemit të regjistrimit audio në gjykatat e të gjitha niveleve në Shqipëri, në shkallë republike.

 

Lexo më tepër

ZGJEDHJET VENDORE

Mos humbisni mundësinë që më 21 Qershor të kontribuoni për të zgjedhur organet drejtuese të pushtetit vendor të zonës ku banoni!

VOTO NE 21 QERSHOR

FORMULARI I ANKESAVE

formFormulari i ankesave KSHH.

Hape...

KONTAKTO

contactTelefononi dhe denonconi.

Kliko...

Go to top