28.12.2017

Ambasadori Donald Lu me pjesëmarrësit e programit të Vizitorit Udhëheqës Ndërkombëtar për vitin 2017.

Ky program i Departamentit të Shtetit, u jep mundësinë profesionistëve në çdo fushë mundësinë për të vizituar Shtetet e Bashkuara dhe për t’u takuar me kolegët e tyre amerikanë.

TOP Komiteti Shqiptar i Helsinkit