Njoftim për shtyp: 18.12.2015


Komiteti Shqiptar i Helsinkit përshëndet miratimin nga Kuvendi, me konsensus të gjerë, të Ligjeve që do të shërbejnë për dekriminializimin e pushteteve dhe administratës publike.
Publiku i gjerë tani pret të shohë, sa më parë, zbatimin e këtyre Ligjeve, si dhe rritjen e përgjegjshmërisë nga ana e strukturave të shtetit.

Shpresojmë që konsensusi politik do të jetë në këtë nivel edhe për kryerjen e reformës në drejtësi dhe plotësimin e detyrave të tjera, që vendi ynë duhet të përmbushë, në kuadër të integrimit europian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Postime

eventet

Event Calendar WD requires PHP Calendar module to display events. Contact your hosting provider or enable it manually.
TOP Komiteti Shqiptar i Helsinkit