07.06.2018

Me date 7 qershor në Universitetin Aleksandër Moisiu në Durrës, me studentë të Fakultetit të Drejtësisë, Shkencave Politike dhe Komunikimit për të diskutuar rreth përceptimeve të ndryshme që ata kanë për çeshtje që lidhen me fenomenin e ekstremizmit të dhunshëm, radikalizmin apo terrorizmin në forumin përmbyllës të vitit akademik.

Falenderojmë të gjithë studentët që kanë qënë të pranishëm në forumet e organizuara nga KShH dhe ju urojmë suksese në provimet e sezonit të verës!

Ky aktivitet u organizua më kuadër të zbatimit të projektit 'Shoqëria Civile kundër Ekstremizmit të Dhunshëm', financuar nga Bashkimi Europian.

TOP Komiteti Shqiptar i Helsinkit