ANDA KRUETANI

Asistente Projekti

Ka studiuar Shkenca Poltike dhe Marrdhёnie Ndёrkombёtare ne Universitetin Epoka pёrgjatё viteve 2016-2019, ku ёshtё diplomuar me nderime tё larta si studente e ekselencёs. Gjithashtu, ka qёnё dhe valedictorian e fakultetit tё saj nё ceremoninё e diplomimit.

Në periudhën Janar-Korrik 2020, ka zhvilluar praktikën profesionale pranë Komitetit Shqiptar të Helsinkit, ku më pas u punësua me kohë të pjesshme. Prej Tetor 2020 mban pozicionin e Asistentes së Projekteve, ku asiston në implementimin dhe koordinimin e projekteve të ndryshme. Paralelisht ndjek studimet Master pranё Universitetit Epoka.

Lidhu me LinkedIn!

Lidhu me Skype!

TOP Komiteti Shqiptar i Helsinkit