FOTO GALERIA

Read more +18 July 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in 0 - Lajme, FotoGaleria

Shoqëria Civile kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Read more +02 July 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Sesionin Informimi “Mbi forcimin dhe ngritjen e kapacitetit të rrjetit të avokatëve të rinj”

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnime me stafin e burgjeve lidhur me ekstremizmin e dhunshëm

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnim Follow Up me punonjesit e burgut në IEVP Vlorë

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnime me stafin e burgjeve kunder ekstremizmit të dhunshëm

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Hartimi i protokollit kunder ekstremizmit te dhunshem ne burgje

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Hartimi i protokollit kunder ekstremizmit te dhunshem ne burgje

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Forum me studentët për integrimin e Shqipërisë në BE

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Forum i hapur me studentet kunder ekstremizmit te dhunshem

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Forum i hapur me studentet kunder ekstremizmit te dhunshem

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Forum me studentet per ekstremizmin e dhunshem

Read more +28 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnim “Rritja e aksesit të OJQ-ve në Gjykatën Kushtetuese”

Read more +19 June 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Prezantimi i gjetjeve dhe konkluzioneve të nxjerra nga monitorimi i procesit të Vetting-ut

Read more +06 April 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Takim me organizatat e zbatuese te skemes se granteve te vogla – 6 Prill 2018

Read more +03 March 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnim me punonjësit e sistemit të burgjeve

Read more +13 February 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnim me Organizatat e Shoqërisë Civile në Gjirokastër

Read more +25 January 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in 0 - Lajme, FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizoi sesionin e Informimit “Mbi forcimin dhe ngritjen e kapacitetit të rrjetit të avokatëve të rinj”. Fokus i këtij sesioni ishte aksesi/legjitimimi i organizatave joqeveritare në gjykatë. Ky sesion u mbështet financiarisht nga Ambasada Britanike në Tiranë.

Read more +19 January 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Forum i hapur me nxënës të shkollave të mesme

Read more +18 January 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Forume të hapura me studentë të universiteteve

Read more +18 January 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizon forumin ‘Shoqëria civile kundër ekstremizmit të dhunshëm’

Read more +18 January 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Forume të hapura me organizatat e shoqërisë civile

Read more +17 January 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Prezantim i kontributit të Komitetit Shqiptar të Helsinkit në trajnimin me drejtorët e rinj të sistemit të burgjeve në Shqipëri.

Read more +11 January 2018 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Firmosja e kontratave të Nën Grantimit të projekteve Fituese, në kuadër të projektit “Shoqëria Civile Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”, mbështetur financiarisht nga Komisioni Europian në Shqipëri.

Read more +28 December 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Ambasadori Donald Lu me pjesëmarrësit e programit të Vizitorit Udhëheqës Ndërkombëtar për vitin 2017.

Read more +22 December 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnim mbi kuadrin ligjor për të drejtat e personave të ndaluar, të shoqëruar, të arrestuar në flagrancë dhe metodologjia mbi monitorimin e Komisariateve të Policisë

Read more +16 December 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

27 vjetori i themelimit të Komiteti Shqiptar i Helsinkit

Read more +14 December 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizon trajnim me përfaqësues të Organizatave të Shoqërisë Civile në Shkodër për rritjen e kapaciteteve lokale për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm,

Read more +13 December 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit realizon sesionin e rradhës të rrjetit të avokatëve të rinj.

Read more +11 December 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Fshati Visokë në Bashkinë Mallakastër nuk ka pasur asnjëherë ujësjellës.

Read more +06 December 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit, pjesë e rrjetit ndërkombëtar “Platforma e Solidaritetit Civil” po ndjek punimet e konferencës vjetore të shoqërisë civile paralale me atë të OSBE-së, e cila po zhvillohet në Vjenë.

Read more +30 November 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Më 24 Nëntor, Komiteti Shqiptar i Helsinkit me mbështetje të Civil Rights Defenders organizoi konferencën “Media në Shqipëri, përpara pasqyrës”

Read more +20 November 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizon “Tryezë diskutimi për prezantimin e disa gjetjeve dhe rekomandimeve për legjislacionin dhe praktikën Gjyqësore për caktimin e masave të sigurimit”

Read more +15 November 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Zhvillohet trajnimi i rrjetit të avokatëve të rinj të KSHH-së në kuadër të projektit “Së bashku me avokatët e rinj të përkushtuar në mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe luftimin e rasteve të mashtrimit dhe korrupsionit”

Read more +14 November 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Promovimi i rrjetit të shoqatave të Pacientëve me Sëmundje Kronike

Read more +14 November 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit në bashkëpunim me Ambasadën e Mbretërisë së Vendeve të Ulëta dhe Pride Photo Award, çelën ekspozitën “LGBTI Pride Photo Award”, në datë 1 Nëntor pranë Zeta Gallery.

Read more +13 November 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit po organizon forum të hapur diskutimi me studente të Universitetit “Marin Barleti”, pranë Zeta Gallery. Ky forum ka për qëllim diskutimin mbi çështjet aktuale që ndesh komuniteti LGBTI në Shqipëri

Read more +27 October 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) zhvilloi forum të hapur diskutimi me nxënës të shkollës së mesme “Hoxha Tasim”, në Sarandë

Read more +26 October 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) po zhvillon forum të hapur diskutimi me studentët e Universitetit “Eqrem Cabej” në Gjirokastër

Read more +26 October 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) zhvillon forum të hapur diskutimi me organizatat e shoqërisë civile në Gjirokastër

Read more +09 October 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizon forum diskutimi me nxënësit e shkollës së mesme” Hydajet Lezha” në Lezhë

Read more +05 October 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizon forum diskutimi me organizatat e shoqërisë civile dhe përfaqësues të autoriteteve vendore në Shkodër

Read more +05 October 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit realizon trajnimin e rrjetit të avokatëve të rinj.

Read more +05 October 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizon forum diskutimi me nxënësit e shkollës së mesme” 28 Nëntori” në Shkodër për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Read more +28 September 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnimi i ekspertëve lokal për monitorimin e procesit të Vettingut në Shqipëri në kuadër të projektit “Për të rritur transparencën, gjithëpërfshirjen dhe përgjegjshmërinë në procesin e vettingut”

Read more +23 August 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

KSHH në bashkëpunim me Komitetin Norvegjez të Helsinkit, Komitetin Serb të Helsinkit, Komitetin Holandez të Helsinkit dhe Together for Life organizuan një sesionin dëgjimor për thirrjen për projekt propozime

Read more +21 July 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnimi me temë “Shoqëria civile kundër ekstremizmit të dhunshëm”.

Read more +20 July 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Sesioni i informimit në EU Info Center Shkodër, për Thirrjet për Projekt Propozime “Shoqëria Civile Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm” dhe IPA CSF and Media Programme 2016-2017 Mbështetje ndaj Kapaciteteve të OSHC-ve.

Read more +14 July 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Thirrjet për Projekt Propozime “Shoqëria Civile Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”.

Read more +12 July 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Sesioni i informimit në EU Info Centre Tiranë, për Thirrjet për Projekt Propozime “Shoqëria Civile Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”.

Read more +06 July 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizoi nje tryeze pune, me teme: “Krijimi i sinergjive te perbashketa per te drejtat e refugjateve dhe azilkerkuesve ne Shqiperi’

Read more +19 June 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trainimi i Vëzhguesve të KShH për Qarkun Korcë, që do të monitorojnë procesin për Zgjedhjet për Kuvendin të dat. 25 qershor 2017.

Read more +16 June 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnimi i Vëzhguesve të KShH për Qarkun Gjirokastër, Vlorë dhe Fier dhe ADRF për Qarkun Vlorë, që do të monitorojnë procesin për Zgjedhjet për Kuvendin në datën 25 qershor 2017

Read more +14 June 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnimi i Vëzhguesve të KShH dhe ADRF për Qarkun Shkodër, që do të monitorojnë procesin për Zgjedhjet për Kuvendin në datën 25 qershor 2017

Read more +26 May 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Prezantimi i gjetjeve që rezultuan nga monitorimi mbi zbatimin e ligjit nr 146/2014 ” Për njoftimin dhe konsultimin publik” nga 19 Ministritë dhe Këshilli i Ministrave, datë 26.05.2017.

Read more +31 March 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Në datën 31 Mars 2017 KShH zhvilloi aktivitetin në kuadër të projektit:”Kontribut për respektimin më të mirë të të drejtave të azilkërkuesve dhe refugjatëve në Shqipëri”

Read more +21 March 2017 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

KShH organizon forum të hapur diskutimi me organizata të shoqërisë civile, lidhur me zhvillimet aktuale të reformës në drejtësi parë nga këndvështrimi i shoqërisë civile

Read more +11 May 2016 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Trajnimi Kosovë 9-11 Maj 2016

Read more +07 April 2016 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

KShH merr pjesë në hartimin e raportit HIJE Fusha e Kujdesit Shëndetësor

Read more +16 December 2015 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

25 vjetori i KShH-së

Read more +09 December 2015 By Komiteti Shqiptar i Helsinkit in FotoGaleria

Dita e hapur, forumi dhe emisioni në TV Lokale në Vlorë, datë 09/12/2015

TOP Komiteti Shqiptar i Helsinkit