22.12.2017

Trajnim mbi kuadrin ligjor për të drejtat e personave të ndaluar, të shoqëruar, të arrestuar në flagrancë dhe metodologjia mbi monitorimin e Komisariateve të Policisë. Ky trajnim mbështetet financiarisht nga Ambasada Britanike.

TOP Komiteti Shqiptar i Helsinkit